Hoteleria i restauració

Els serveis d’hoteleria i restauració de la Fundació Salut Empordà són gestionats per l’empresa Emporhotel.

RESTAURACIÓ

  2023 2022
Número d’àpats servits a persones ingressades 324.266 309.270
Mitjana de serveis diaris servits a persones ingressades 888 847
Número de menús servits a la Cafeteria de l’Hospital 45.384 35482

La Cafeteria de l’Hospital compta amb la certificació AMED, que lliura l'Agència de Salut Pública de Catalunya, com a centre hospitalari que promou i garanteix la dieta mediterrània a la seva cuina. A més, a la carta s'ofereix i s'aconsella diàriament un Menú Saludable.

App Bûmerang

  2023
Envasos estalviats 3.275
Kg de CO2 estalviats (*) 491,25

 (*) En comparació amb un envàs de plàstic d’un sol ús

App Too Good To Go

  2023 2022
Menús salvats 1.530 470

BUGADERIA

Roba anual utilitzada 2023 2022
Bugaderia d’Altem  - Uniformitat (en kg) 98.562,139 98.562,139
Bugaderia d’Interhospitalia - Roba plana (en Kg) 486.730,47 486.730,47

NETEJA

  2023
Neteja mecanitzada (m2) 226.768,04
Eficiència de neteja amb el robot (m2/h) 482,63 m2

La FSE ha estat la primera entitat sanitària de Girona en incorporar robots per a automatitzar la neteja de paviments

Anar a l'inici